Car Coatings  

Deze afdeling van Jem car Solutions is steeds up to date.  Wij scholen ons jaarlijks bij om top kwaliteit af te leveren aan onze klant, daarom zijn wij ook een sterke speler op de markt van de coatings. Op deze afdeling zijn we dan ook zeer trots.

Onze huismerk Labocosmetica STC.

Opgelet mensen !!!

Wij benadrukken, let op voor Car Clean, Carwash en autodealers die de merken Williams Coatings - Waxoyl - Riwax , aanbieden als zijnde echte glas coatings.

Dit zijn ze echt niet !!!  Ze doen meer kwaad dan goed voor uw wagen, en je betaald er flink voor. Neem contact op met een echte vakman op coating vlak als je twijfelt. Wij staan voor je klaar. info@jemcarsolutions.be of 0477/450658   -- een echte Glas Coating kost eenmaal geld --

 

Meer over Coatings

Vandaag de dag is het belangrijk en verstandig dat we onze verantwoordelijkheid nemen ivm het milieu. Zoals de kwaliteit van het water, gezonde lucht etc...

Wij trachten dan ook om ons steentje bij te dragen bij het minder verbruik van water en minder vervuilend te zijn. Door het gebruiken van Labocosmetica coatings, minimaliseer je het gebruik van water en detergenten. Uw wagen is zoveel gemakkelijker te reinigen omdat het vuil minder hard hecht aan de lak.

U kan uw wagen beschermen met een coating van Labocosmetica. Zowel de lak, ramen, velgen en ja, zelfs het interieur kunnen we een beschermlaag geven.

De wagen wordt behandeld volledig naar de klant zijn wensen.

Eerst en vooral zorgen we ervoor dat de lak mooi gepolijst word. De wagen wordt ontvet, zodat de poriën van de lak opengezet worden.

De volgende stap is het coaten van de lak.

De duurtijd dat de coating stand houdt, hangt af van het gebruik van de wagen, aantal kilometers per jaar en hoe je de wagen onderhoud.

Wij maken een bestand aan van uw wagen en contacteren u jaarlijks om te overlopen of alles nog in orde is met de coating en/of het nodig is om een opfrisbeurt te krijgen.

Indien u twijfelt wordt er een afspraak gemaakt en controleren we of het nodig is, al dan niet voor een nieuwe behandeling.